keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Elokuvia

Minulle mieleisiä jouluelokuvia.

Joulutarina
Suomalainen elokuva, rooleissa mm:  Hannu-Pekka Björkman, Kari Väänänen, Minna Haapkylä, Mikko Leppilampi. Katsoin elokuvan ensimmäisen kerran viime joulun alla. Tätä ei voi itkemättä katsoa, niin koskettava se on! Elokuva kertoo siitä kuinka joulupukista tuli joulupukki.Holiday
Aivan paras jouluelokuva!
Elokuvassa kaksi naista vaihtavat koteja pariksi viikoksi joulun aikaan! Päärooleissa Kate Winslet ja Cameron Diaz.


Rare Exports
Kaikessa karuudessaan, tykkään. Suomalainen elokuva, rooleissa mm. Tommi Korpela, Jorma Tommila, Risto Salmi.. Elokuvassa nähdään toisenlainen joulupukki.. Amerikkalainen retkikunta löytää hautakummun ja alkaa kaivaa sieltä esiin salaisuutta.~ L ~

4 kommenttia:

 1. Joulutarina on kyllä ihana.

  Myös Rakkautta vain (Love Actually) on hyvä jouluelokuva ainaskin romanttisten komedioiden ystäville. Itse en kyllä osaa tämmöisillä peruskomedioilla kovinkaan virittyä joulutunnelmaan, mutta hyvä leffa se on! :)

  VastaaPoista
 2. Hei, tulenpa kommentoimaan samaa postausta vielä uudestaan kertoakseni, että annoin juuri blogillesi tunnustusta Liebster Blog -nimisessä muodossa. :)

  VastaaPoista
 3. Mulla on muistaakseni tuo Joulutarina digiboksilla, en oo sitä hetkeen käyttänyt kun se ei oikein toimi :(. Olis kiva saada toi leffa sieltä.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Ritvalle tunnustyúksesta, se lämmitti mieltä!! :)
  Kiitoksia kommenteista muutenkin, niitä on kiva lukea.

  -L-

  VastaaPoista