perjantai 13. syyskuuta 2013

Monenmoista

Glögiä! Löysin tänään marlin vaaleaa vaniljaista glögiä kaupasta, oli siellä toki muitakin, muttä tämä lähti nyt testiin, mielestäni en ole aiemmin maistellut. 


Samoin Halpa-Halliin oli tullut jouluvalot hyllyihin, joten tarttuihan sieltäkin mukaan edullisella hinnalla, viime vuoden malleja.  Mieheni sanoi,  kun ostin yhdet valot, että jos en tietäisi sun olevan tosissaan, ni kysyisin, ootko tosissas...?  :) 


 Ostin nettikirpparilta tuon monessakin paikassa kehutun suuren joulukirjan, ja täytyy kyllä sanoa, ettei aivan kolahtanut... Liian paljon ruokaohjeita. Tykkään enemmän sellaisista kirjoista missä on kaikenlaisia, tuunaus, askartelu ja sisustus juttuja.  Tuo toinen kirja oli sitten enemmän minunkin makuuni!

 Tänä vuonnakin olen ilmoittautunut salaiseen jouluystävään, aivan mahtavaa päästä taas lähettelemään paketteja ja jännityksellä odotan, mitä ihanuuksia minun paketeistani paljastuu, jännää!! :) 

Niin ja pakko vielä mainita, että tonttu toljanteri nähdään tänä vuonna kakkosen joulukalenterissa uusin jaksoin. Jes, jes!!

Olen minä jotain saanut askarreltua muksujen kanssa, mutta niistä enemmän ensi kerralla..


~S~

1 kommentti:

  1. Itse en tykännyt tuosta vaaleasta glögistä. Nyt kun on joulublogeja aloteltu herättämään eloon niin joulufiilis on alkanut nousta. Viittisiköhän sitä lainata pari joulukirjaa kirjastosta? :D

    VastaaPoista