perjantai 3. lokakuuta 2014

Sjy:n ensimmäinen paketti 2014

Sain ensimmäisen pakettini salaiselta jouluystävältäni.

Paketista paljastui kortti, joulutonttu tarroja, muumi tarroja sekä paperiin kääritty paketti.

 Paketista paljastui, muumi karkkeja, muumi heijastin - muumimammman kuvalla. tähti-kynttilä alusta, sekä pieni kulho.

Näistä käyttöön päätyvät kaikki, karkit herkutellaan neitin synttäreillä viikonloppuna, heijastin pääsi takkiini roikkumaan, tonttutarrat päätyvät joulu askarteluihin, muumi tarrat muihin askarteluihin ja kuppi pääsee käyttöön myös joulu herkuille :)  Kiitoksia kovasti salaiselle ystävälle! 

~ S ~

5 kommenttia:

 1. Ihana paketti jossa myös ripaus joulua =)

  VastaaPoista
 2. Ihania juttuja paketissa ja Muumit hyvin edustettuina näin Tove Janssonin juhlavuonna :) Harmi, kun en uutena joulubloggaajana ehtinyt tähän mukaan. Ensi vuonna sitten... Jos haluat tutustua blogiini, se löytyy osoitteesta joululainen.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Kiva ja ajatuksella koottu paketti!

  VastaaPoista
 4. Hei. Eksyin blogiisi hakusanoilla Lemax ja joulu :-). Luin vanhan postauksen pienestä kylästäsi. Oletko saanut hankittua lisää osia kylääsi? Itsellä kovasti kutkuttaisi tilata, mutta niitä ei Suomen puolelta oikein tunnu löytyvän. Hollannista ja Saksasta sen sijaan löytyy vaikka mitä.

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia kaikille kommenteista. Tuo paketti oli kyllä muumifanille aivan nappi suoritus! En ole vielä tälle syksyä tilannut uusia osia kylääni, mutta e-bay:sta ja http://www.wishpel-village.eu/ olen katsellut, josko laittaisin tilausta menemään. Postarit on todella edulliset 10 euron pintaan tuolla lemaxin kaupassa :) Eikun tilamaan vain, minä tykkään, lapset tykkää ja ompa saanut kehuja muiltakin. Suomesta näitä ei tosiaan taida saada.. :( Facebookissa on myös joitain kansainvälisiä lemax ryhmiä :)

  VastaaPoista