sunnuntai 21. elokuuta 2016

Sieltä se joulu tulee!

Valmistautuminen on aloitettu, olen ostanut liput raskasta joulua konserttiin ja siitäpä se sitten lähti käyntiin oikein kunnolla.

Nettikaupoja selailtu lemax joulukylän laajennus mielessä. Aivan mahtavia kyliä löytyy youtubesta, Kateellisena katselen kun omat taidot ei ihan noin hienoihin taida riittää. :) Tässä videolla yksi valtava kylä. 


Joulunlapsi paketteihin aloin suunnitella sisältöjä, sekä mietimme kuinka monta pakettia tänä vuonna matkalle laitamme, Joulunlapsi löytyy tietoa.  Oletteko laittaneet paketteja maailmalle? Osallistuutteko johonkin muuhun hyväntekeväisyyteeen? 

Joululehdet  kaivettu esille ja niitä tulee aina iltaisin selailtua. Lasku Kaikkien aikojen joulu lehdistä kolahti sähköpostiin, niitä odotellessa. Tilaatteko joululehtiä vai ostatteko irtonumeroina kaupasta?  

Minä ostan lehtiä kirppiksiltä, sekä muutamia numeroita kaupasta. 

Mukavaa syksyä!

2 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalta tuo raskas joulukonsertti!! Mä oon vaan youtubesta niitä kuunnellut.

  Meillä on perinteenä lähettää myös noita Joulun lapsi paketteja. Tänä vuonna on kuusi jo aloitettu tekemään. Ja jos ei ihan kaikkia saada täysin valmiiksi, niin laitan sitten tavarat ihan sellaisenaan sinne. Kyllä niihin ihan varmasti löytyy lisäsisältöä. :) Meillä on lapsetkin aina tässä hommassa mukana ja joka vuosi keskustelemme siitä, että kuinka toiset joutuvat asumaan erilaisissa oloissa, kun me itse.

  Mä oon kans ostanut joululehtiä sekä kirpparilta että kaupasta. Yksi ainoa lehti on minkä tilaan joka vuosi kestona. Niissä on niin kauniita kuvia, että nautin todellakin niiden lukemisesta. <3 Myös kirjastosta oon kovasti joulukirjoja lainaillut.

  Onpa ihanaa, että muutkin joulublogit rupeaa heräilemään!! <3 Oikein mukavaa syksyä myös sinulle!!

  VastaaPoista
 2. Upea joulukylä!
  Ostan joululehtiä kaupasta ja kirpparilta.
  En ole koskaan tilannut.

  VastaaPoista