perjantai 25. syyskuuta 2015

Kalenteri

Heippa!

Tervetuloa uusille lukijoille!

Meillä meni 15.9 eli sata päivää jouluun päivä ihan normaaleissa merkeissä, mutta tällä viikolla mies on leiponut jo pariin otteeseen torttuja :)  Eilen kaupasta löytyi mukaan jouluomena limonadia, sieltä se joulu tulee pikkuhiljaa.

Olen tässä tänään ihan vahingossa tutkaillut joulukalenteri tarjontaa ja taidan tytölle ostaa Schleich hevosjoulukalenterin. Pojalle en uskalla mennä itse kalenteria valitsemaan, mutta eiköhän hän halua taas lego kalenterin. Pienimmäinen ei taida tälle joulua saada partiolaisten adventtikalenteria kummempaa, pitää vain toivoa, että joku niitä eksyy meille myymään :)

Olen joskus miettinyt myös tekeväni kalenterit lapsille itse, mutta jostain syystä se on jäänyt.
Oletteko tehneet itse kalentereita lapsille? Millaisia yllätyksiä laitoitte? Olisi kiva nähdä muiden toteutuksia, josko vaikka itsekin innostuisin.

Mukavaa viikonloppua!

~S~
5 kommenttia:

 1. Nytkö jo joululimua saa? Ihanaa!

  P.S. jos kukaan ei eksy myymään partiolaisten adventti kalenteria, sen voi nykyään ostaa myös netistä!

  VastaaPoista
 2. Prismasta löytyi limua ☺ Ompa kiva tietää, että kalenterin voi tilata netistä, mikäli reippaita partiolaisia ei tänä vuonna näy.

  VastaaPoista
 3. Minä ainakin viime vuonna tein joulublogissa kalenterit lapsille johon muut saivat lähettää luukkuja ja heidän joulukalentereihin sitten osallistuin vastavuoroisesti

  VastaaPoista
 4. Meillä lapsilla on omat joulusukat.Sinne tonttu tuo joka aamu paketin.Minulla on jo isot lapset.Vanhin täytti jo 18v.
  Mutta haluaa vielä sukkakalenterin kun sisaruksillakin on.Meikkejä ym.pientä sinne sitten olen laittanut.
  Onhan tuo sukkakalenteri arvokas, kun kolmelle lapselle hommaa yllätyksiä.Mutta tykkään siitä ja lapset myös!

  VastaaPoista
 5. Mä kävin eilen Sittarissa ja siellä tuli bongattua jo eri joulujuttuja, esimerkiksi noi Legon joulukalenterit. Löytyi myös muutama joululehti ja joulukoristeita.

  VastaaPoista