sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Sjy

Tämä paketti ei voinut parempaan aikaan kyllä tulla! Tuo meidän mini sairastui ja olimme vaihteeksi sairaalassa flunssaa parantelemassa. Oli huippu ylläri kun kotiin tullessa postilaatikossa odotti lappu saapuneesta paketista. Eipä siinä auttanut kun lähteä sitten postia kohti ja kyllä mieleni parani kun yhdessä pikku neidin kanssa pakettia aukaisimme!

 
Paketti oli hyvin pakattu ja kääräisty vielä joulupaperiin. Sisältä paljastui jouluelokuva: Joulupupu, elokuvaa en olekaan katsonut, siispä tiedossa syysloma viikolle leffa hetki lasten kanssa.

 

Paketissa oli mukana myös suklaata, kynttilät, jotka neiti vei heti paikoilleen kynttilänjalkoihin, muumirasia <3 ja nuo valot!! Ne päätyvät minimiehen huoneeseen, aivan ihanat. 
Kaikki tulivat ehjänä perille ja ovat kyllä niin mieleisiä, KIITOS!

~S~

4 kommenttia:

 1. Paranemisia sinne minille ja ihana jouluinen paketti =)

  VastaaPoista
 2. Hei taas. Palaan blogiisi pitkästä aikaa. Mitä sinun pienelle joulukylällesi kuuluu? Onko tullut lisäystä? Itse en ole vielä saanut ensimmäistäkään taloa, josko tänä jouluna sitten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vain! Ei ole minunkaan kyläni kasvanut, mutta olen tässä tilausta suunnitellut ja facebookissa Lemax addicts ryhmästä mallia katsellut ja toteutusta ideoinut. Olen kyllä niin surkea noiden omien räpellyksieni kanssa, että ihan hävettää, mutta harjoitellaan :)

   Poista